Volledige line-up Tomorrowland is bekend!

AMICORUM SPECTACULUM IS GOED VOOR EEN VERRASSEND MUZIKAAL PROGRAMMA MET MEER DAN 1000 ARTIESTEN EN 69 STAGE-HOSTS

Tomorrowland’s Amicorum Spectaculum brengt meer dan 1000 artiesten uit alle genres, stijlen en substijlen van de elektronische muziek samen voor 6 dagen, goed voor bijna 104.000 minuten muziek én voor de ultieme muzikale beleving. Het volledig muzikaal programma is ondertussen bekend gemaakt en alle namen vind je per podium en per dag terug op tomorrowland.com. De timetable zal vanaf juni beschikbaar zijn via de Tomorrowland app en op de website.
Zowel jong talent, als gevestigde waarden uit België en uit het buitenland zorgen voor muzikale diversiteit en beleving. Het programma werd samengesteld met een aantal hosts die elk op hun beurt in hun genre wereldwijd de trends bepalen. Verdeeld over 17 magische podia worden gedurende twee weekends lang in totaal 360.000 festivalgangers op hun muzikale wenken bediend. De spectaculaire Mainstage brengt naar verwachting wereldkleppers zoals Tiësto, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Axwell ^ Ingrosso, David Guetta, Paul Kalkbrenner, DJ Snake, …. . Elke dag wordt de Tomorrowland mainstage geopend met verrassende Daybreak Sessions. Carl Cox bijt de spits af en speelt op vrijdag 21 juli een dj set van 3 uren.
Hoewel Tomorrowland het meest internationale event ter wereld is, zijn de Belgische artiesten en concepten goed vertegenwoordigd. Netsky en Lost Frequencies krijgen niet alleen een plaats op het hoofdpodium, maar ze zullen ook een eigen podium hosten tijdens Amicorum Spectaculum. Geen Tomorrowland zonder het Belgisch label Bonzai dat in 2017 ook z’n 25e verjaardag zal vieren. Het Luikse Forma.T nodigt het Franse label Hungry Music uit en op Dave Clarke’s podium spotten we de Vlaamse dj Charlotte de Witte. The Magician heeft ook een eigen stage : Potion maar tref je ook op Martin Solveig’s “My House” podium op vrijdag 21 juli. Dimitri Vegas & Like Mike zal aanstormend talent meebrengen op hun “Generation Smash” podium. De Brusselse jonge snaak Henri PFR zet ook de eerste stappen richting mainstage. De Belgische band Stavroz zal een dj set brengen op Tomorrowland. Op Radio Modern zal de band Cookies & Cream samen met de Retronettes zorgen voor live disco spektakel.

EXPLORE